William Meister

Drakendoder

Ik coach succesvol ondernemers

Gaat je bedrijf als een speer, maar voel je je geleefd? Samen verslaan we de draken die jouw ondernemersgeluk belemmeren. Ben je klaar voor de strijd?

RISE COACHING

Maak jij jezelf wijs dat het verlangen naar meer geld, rijkdom en succes niet goed is? Leer je draken kennen. En ga de strijd aan.

Referenties

Wat klanten zeggen

Bekijk ervaringen
Shanita Doerga | Kickass Life

Shanita Doerga | Kickass Life

Shanita Doerga, 23 dec 2019

Pharmium

Pharmium

A.R.W. Barentsen | DGA, 26 nov 2019

Een coach die in groepen "de rotte vis van onder de tafel vandaan haalt" wat af en toe op dat moment schuurt maar retrospectief veel oplevert voor de transitie van ons bedrijf.
Bij individuele begeleiding is William goed in een ontspannen sfeer creëren waarin de reflectie gedijt en hij bijna ongemerkt sturend zorgt dat je tot inzicht komt.

Zorginitiatief de Bosk

Zorginitiatief de Bosk

Damaris de Jong Algemeen Directeur, 19 feb 2019

William is een aangenaam persoon met een ruime levenservaring en een heldere, eerlijke kijk op mensen.  

De sessies die hij met ons team deed, zorgde voor meer begrip onderling. Met de tips die we kregen signaleren we onderlinge spanningen veel eerder en kunnen we ze snel aanpakken. 

Inmiddels hebben we een mooi traject afgelegd. Resultaat? Een beter idee over de visie en missie en een aantal praktische handvatten om doelgericht je bedrijf en je leven vorm te geven. William beschikt over een breed pakket aan oefeningen om tot de kern te komen. Hij is een ervaren coach, daagt je uit, komt tot de kern en analyseert scherp. Daarnaast is William gewoon een erg fijne vent. 

Wij kunnen niet anders dan William van harte aanbevelen aan iedereen, die binnen zijn leven en bedrijf bewuster en doelgerichter wil leven. 

 

PODCAST VOOR ONDERNEMERS

Toen ik koos voor het ondernemerschap volgde een intense en boeiende reis. Mijn ervaring deel ik in mijn podcast voor ondernemers. Ik belicht strubbelingen en inzichten, deel tips en tricks en interview andere ondernemers over hun droombedrijf. Laat je inspireren!