Blog

Blog | William Meister
09-02-2018
|
William Meister

Is dit alles?

Is dit alles wat er is?

De band Doe Maar schreef in 1982 een nummer met deze titel. In mijn coachpraktijk kom ik veel mensen tegen die zich hetzelfde afvragen, en komen dan ook tot de conclusie dat ze niet tevreden zijn met wat ze nu zien, ervaren en meemaken in het leven.

Ik heb mezelf deze vraag ook regelmatig gesteld in het leven. Wanneer ik dan tot de conclusie kwam dat er meer mogelijk was, heb ik altijd meteen actie ondernomen. Want eigenlijk zegt het al genoeg als je jezelf deze vraag stelt. Wanneer je gelukkig bent en voldoening ervaart in je leven, ga je daar niet zo snel aan twijfelen. Dan komt de vraag is dit alles niet in je op. Als de vraag dus wél in je opkomt, zou je kunnen spreken van een soort wake-up call. Misschien is dit wel het moment om wakker te worden en andere keuzes te maken. Misschien is dit wel het moment om écht te gaan leven. Ik hoef je vast niet uit te leggen dat we maar één leven hebben en dat deze voorbij is voor je het weet. Het is waarschijnlijk ook algemeen bekend dat de meeste ouderen zeggen: ‘’het is zo snel gegaan’’.

Kiezen

Nadat de vraag in je opgekomen is, is het aan jou om te besluiten wat je ermee doet. Neem je genoegen met het feit dat je niet helemaal tevreden bent, of wil je er echt wat aan doen? Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het super gaaf is om ervoor te kiezen er iets aan te gaan doen. Het is een mooie reis; je zult vallen en opstaan, maar daar leer je van. Je daagt jezelf uit en verbetert zo je levenskwaliteit. Zodra je ervoor kiest om meer uit je leven te halen zul je meer geluk ervaren.

Kom in beweging!

Ik wil je helpen om in beweging te komen, om de keuze te maken om meer uit je leven te halen. Ik geloof namelijk dat er in ieder mens een droom of verlangen is gelegd. Een droom dat jouw doel op aarde symboliseert, en ik wil je helpen deze te vinden.

Deel dit blog:

William Meister

Ik help je op gang met een gratis strategiegesprek

Ik wens je die ondernemersgeest toe om bepaalde keuzes (opnieuw?) te maken en vooruit te komen. Laat mij je op gang helpen en vraag een gratis strategiegesprek bij me aan.

Mail me over zo’n gratis gesprek met jou: contact@williammeister.nl