Decide To Rise

MEER TIJD EN MEER JEZELF IN JE BEDRIJF en daarbij ook nog goed verdienen.                                                                                   

Decide To Rise is een life-changing dag voor ondernemers als coaches, trainers en adviseurs! 

Een hele dag werken we intensief samen en gaan we ontdekken hoe jij je onderneming en jezelf kan transformeren,                                

Wil jij ook leren hoe je meer kunt verdienen met eigen programma's en meer tijd kunt overhouden!

EEN INTERACTIEVE DAG

Ik deel mijn eigen ervaringen met je. Ik neem je mee in mijn fouten, mijn successen, mijn ups en mijn downs. Het is niet zo dat je alleen naar me gaat luisteren, nee, je gaat vooral zelf aan de slag. Je gaat zelf denken. Aan de hand van de door mij ontwikkelde, exclusieve methode Deepsteps neem ik je mee in een transformatie. Het wordt een transformatie van je denken, van je doen. Je ontdekt jouw draken, die je tegenhouden om te ondernemen en te leven zoals jij dat wilt. Je verkent jouw business en de doelgroep die het best bij je past. Je leert om naar jezelf te kijken en naar de mindset die je hebt. Je jaagt jouw doelen na en verwezenlijkt ze. Dit wordt een reis van persoonlijke groei, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk succes en persoonlijk leiderschap.

Dit event gaat over je mindset en de draken die jou tegenhouden om echt tot bloei te komen en je plezier in het ondernemen te ontnemen. Het gaat over inzicht, bewustzijn en het leren begrijpen en verslaan van je eigen denkwijze. Hoe is jouw denkwijze eigenlijk ontstaan? Welke belemmerende gedachten houden je tegen om te ondernemen zoals jij dat wilt? Waarom heb je nog geen onderneming die jou dient, in plaats van dat jij je onderneming dient? Met mijn expertise laat ik je dit inzien en help ik je om een mindset te creëren waardoor je jouw doelen gaat najagen en verwezenlijken.

WAT HOUD JE TEGEN OM DOOR TE BREKEN?

Het gaat goed en je draait een redelijke omzet. Het is alleen zo dat je veel uren draait en veel voor één of een paar grote opdrachtgevers werkt. Je voelt je kwetsbaar en je verlangt naar je eigen programma en diensten. Je wilt meer tijd om te reizen of om aan je eigen ontwikkeling te werken. Je verlangt naar het gevoel van overvloed in je leven en onderneming, maar er is iets wat je tegenhoudt. Heel diep vanbinnen weet je het wel; het is de angst om te schijnen, de angst om te falen. Wanneer je dit voor jezelf erkent, heb je al een stap richting de nieuwe realiteit gezet. Welke gedachten of emoties blokkeren je? Wat is je probleem? Ik ga je helpen. Stel je nu eens voor dat alles wat je wil ook echt gaat lukken...

CONFRONTEREND. RESULTAATGERICHT 

Mijn methode wordt door deelnemers omschreven als confronterend, eerlijk en direct. Daarnaast wordt het gezien als realistisch, zeer doelgericht en met niets anders te vergelijken. Dit komt omdat ik voor resultaat ga. Intenties en doelen zijn leuk, maar ik wil dat jij zichtbaar resultaat behaalt! 

DEEPSTEPS

Tijdens het event gaan we gefaseerd een aantal stappen doorlopen, zodat je helder voor ogen krijgt wat ervoor nodig is om een onderneming te creëren die jou dient (in plaats van andersom). Ik ga je helpen om een onderneming te creëren die in overeenstemming is met wie jij bent en wat je wilt bereiken, zodat je het leven kunt leiden dat jij wilt. Het leven dat van betekenis is voor jou, je geliefden en voor de wereld.

WAT IS JOUW DEEPSTEP?

Wil je meer voldoening? Wil je een betekenisvolle onderneming? Wil je impact hebben? Wil je veel geld verdienen, maar niet nóg harder werken? Wil je een onderneming die jou en jouw waarden dient in plaats van andersom? Wil je tijd voor dingen die je echt belangrijk vindt? Neem dan die Deep Step. Het is tijd voor transformatie. Decide to Rise! 

Decide to Rise | William Meister

Een foto genomen vanaf het balkon van mijn hotelkamer in Miami tijdens het event High End Selling Secrets. 

Hoe gaaf is het als je ook tijd en geld hebt om te reizen voor je eigen ontwikkeling en plezier.

Decide to Rise | William Meister

Een selfie met Christian Mickelsen in Miami op zijn event. Hier mochten we leren hoe we onze coach onderneming konden laten groeien. Je raad het al, het succes ligt het meeste aan je eigen mindset.

WIE IS WILLIAM?

Ik lijk op jou. Jij lijkt op mij. We zijn niet zo verschillend, jij en ik. We zijn ondernemers en in de kern worstelen we met dezelfde vragen, koesteren we dezelfde droom. We lopen tegen hetzelfde aan en denken dat we als we maar wat langer doorgaan en we maar wat harder werken, dat het wel goedkomt. Dat is niet zo. Het is tijd om het anders aan te pakken. Het is tijd om die draken te verslaan en je mindset aan te pakken. Het is tijd voor transformatie. 

Ben jij er klaar voor?

Wanneer: 6 juni 2019

Waar: Zwolle 

Tijdstippen: ontvangst en inloop vanaf 09.00 uur en start om 09.30. Einde van de dag is rond 16.30 uur met een hapje en drankje erna. 

Investering: 325 euro excl. Je ontvangt een factuur per mail en na betaling is je inschrijving definitief. 

Opgave formulier Decide to Rise dag.

                            Ik behandel je gegevens vanzelfsprekend zorgvuldig en deze worden nooit aan derden verstrekt. 
                            Ik neem uitsluitend contact met je voor het verstrekken van informatie betreffende het event. 
                            Voor meer info zie het Privacystatement.