Aanbod

Gratis strategiegesprek

Exclusief voor ondernemers, coaches en trainers


Kun je je nog herinneren hoe het voelde toen je begon met ondernemen? Je verlangde naar vrijheid. Vrijheid om te doen wat jij graag wilt. Vrijheid om je kwaliteiten te ontplooien en deze in te zetten voor anderen. Vrijheid, omdat je dat hebt als je werk doet waar je zoveel voldoening uit haalt. Nu, jaren later, maak je de balans op. Ben je waar je wilt zijn?

Je werkt veel en je hebt een redelijke omzet; je bent dan ook enigszins tevreden.

Je merkt nu dat het helemaal geen voldoening geeft, of in ieder geval niet genoeg. Je zit in een veilige zone, je weet wat je hebt en wat je ongeveer krijgt. 

Als het tot nu toe herkenbaar voor je is, dan heb je waarschijnlijk de idealen die je ooit voor ogen had, verloochend. En dat voel je nu

Er is meer mogelijk en God (of het universum, noem het zoals je wilt) heeft meer voor jou in petto. Jouw bestemming is groter dan dit. Dit is niet de manier om de wereld optimaal te dienen. Dit is niet hoe jij de meeste voldoening uit het ondernemen haalt. 

Hoe profileerde je jezelf in het begin? Toen je net begon met ondernemen en nog die vrijheid ervoer? Denk hierbij aan social media, waar je al je plannen vol goede moed hebt opgezet. 

Waar is die moed nu gebleven? Het maakte je toen vast veel minder uit wat mensen ervan vonden en hoe ze erop reageerden.

Het is tijd om aan je eigen ontwikkeling te werken, zodat het verlangen naar je eigen dienst of product werkelijkheid wordt. Zodat je het tarief durft te vragen dat je eigenlijk verdient. Zodat je meer tijd voor jezelf hebt en eindelijk écht die vrijheid krijgt. 

Je weet dat je het in je hebt. Laten we ervoor gaan! 

Ik help je graag om de eerste stappen te zetten richting de onderneming die je echt wilt en in overeenstemming is met wie je bent.

Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Echter, onze tijd is kostbaar, daarom maak ik een selectie van de aanmeldingen.


Ja, ik meld me gratis aan!

Ik behandel je gegevens vanzelfsprekend zorgvuldig en deze worden nooit aan derden verstrekt. Ik neem uitsluitend contact met je op voor het plannen van het gesprek. Voor meer info zie het Privacystatement.