Klanten

Shanita Doerga | Kickass Life

Shanita Doerga | Kickass Life

Shanita Doerga, 23 dec 2019

Pharmium

Pharmium

A.R.W. Barentsen | DGA, 26 nov 2019

Een coach die in groepen "de rotte vis van onder de tafel vandaan haalt" wat af en toe op dat moment schuurt maar retrospectief veel oplevert voor de transitie van ons bedrijf.
Bij individuele begeleiding is William goed in een ontspannen sfeer creëren waarin de reflectie gedijt en hij bijna ongemerkt sturend zorgt dat je tot inzicht komt.

Zorginitiatief de Bosk

Zorginitiatief de Bosk

Damaris de Jong Algemeen Directeur, 19 feb 2019

William is een aangenaam persoon met een ruime levenservaring en een heldere, eerlijke kijk op mensen.  

De sessies die hij met ons team deed, zorgde voor meer begrip onderling. Met de tips die we kregen signaleren we onderlinge spanningen veel eerder en kunnen we ze snel aanpakken. 

Inmiddels hebben we een mooi traject afgelegd. Resultaat? Een beter idee over de visie en missie en een aantal praktische handvatten om doelgericht je bedrijf en je leven vorm te geven. William beschikt over een breed pakket aan oefeningen om tot de kern te komen. Hij is een ervaren coach, daagt je uit, komt tot de kern en analyseert scherp. Daarnaast is William gewoon een erg fijne vent. 

Wij kunnen niet anders dan William van harte aanbevelen aan iedereen, die binnen zijn leven en bedrijf bewuster en doelgerichter wil leven. 

 

Belangenvereniging Impuls & Woortblind

Belangenvereniging Impuls & Woortblind

Mario de Heus, 19 jan 2019

Ik heb William één keer gesproken en in contact klikte dit meteen. Om die reden heb ik William gevraagd om in samenwerking met AD(H)D café Assen voor belangenvereniging Impuls & Woortblind een themamiddag te organiseren bij GGZ Drenthe.

Vrijdag 18 januari 2019 was het zover en werd de middag als zeer prettig en heel leerzaam ervaren. Wat mij heel duidelijk opviel was dat William de gehele middag de aandacht van alle deelnemers bleef behouden.

Mario de Heus

 

 

De Stijlmeester

De Stijlmeester

Krijno, 18 sep 2018

"William kennen we meer dan 2 jaar. Hij heeft een zeer prettige en open persoonlijkheid. Mede daardoor en door de juiste vragen te stellen is hij in staat de vinger snel op de zere plek te leggen. Wij zijn mede door regelmatig te sparren, en dat al twee jaar lang, met William gegroeid in onze ondernemerschap, maar zeker ook als persoon. William, dank daarvoor!”

Pottjewijd Creations

Pottjewijd Creations

Martin, 18 sep 2018

‘William heeft me bewust gemaakt van dingen die anders en beter kunnen. Hij stelt de juiste vragen om me te activeren en over te gaan tot actie. Ik heb ervaren dat William kan goed luisteren en precies de elementen weet…’

Jumbo

Jumbo

Els Boek, 18 sep 2018

‘William is een coach die begrijpt wat echt luisteren is. Door zijn veelzijdige achtergrond weet hij zich goed in te leven in al mijn medewerkers. Hij weet snel tot de kern te komen en het onderwerp van de sessie daarop aan te passen…’