William Meister

William Meister

‘Ik jaag mijn droom na en wil anderen inspireren hetzelfde te doen.’

Over William

Ik lijk op jou. En jij op mij. We zijn niet zo verschillend, wij ondernemers. In de kern worstelen we met dezelfde vragen en koesteren dezelfde droom.

Je denkt: ik red het wel

Als ik wat langer doorga, wat harder werk. Totdat je partner er bijna aan onder doorgaat en je kinderen je zelfs op zondag niet meer herkennen. Het is tijd om het anders aan te pakken. Je beseft: ik heb hulp nodig.

Wat is dat toch? 

Het gevoel dat we het allemaal zelf moeten doen. En dat we niet mogen klagen. Dat we tevreden moeten zijn met wat we hebben. Dat is de norm toch? Nou, ben jij tevreden?

Ik hoor het ondernemers steeds vaker vertellen

Draken noem ik het, die zinnetjes die je in je hoofd hoort. Draken die ondernemers klein houden en bijna een burn-out bezorgen. Het is een mindset. Echt. Die draken kun je verslaan. 

Ook jij kan ze verslaan

Het succes van je bedrijf zit niet in het aantal uur dat je er in stopt. Maar in de combinatie van strategie en mindset. Met minder uren, meer verdienen. Slim ondernemen. High end ondernemen, noemen de experts het ook wel. Zodat je tijd overhoudt voor de andere dingen die belangrijk zijn in je leven. En je van alles weer geniet. En meer geniet. 

I call it a lifestyle business.

made it my business

Die lifestyle business heb ik tot mijn business gemaakt. Door mijn kennis en ervaring alleen nog maar in te zetten voor succesvolle ondernemers die weer willen genieten. Ik leer ze hoe ze hun draken verslaan.

Hoe ik draken versla? 

Ook ik worstelde wat af en leerde veel. Ik bracht een deel van mijn jeugd door in Zuid-Afrika, ging naar de politieschool en werkte bij Defensie. En ben een ADHD-er die zijn eigen bedrijf startte. Dat levert boeiende inzichten op. Ik vulde het aan met de hbo-opleiding ‘Leergang excellent coachen’. En ik coachte natuurlijk talloze ondernemers. Maar daarover vertellen die ondernemers zelf meer.Met al deze input ontwikkelde ik mijn eigen methode: Deepsteps.

Het begint met goed luisteren. Oprecht luisteren.

Mijn coachingsstijl omschrijven anderen als betrokken, doortastend en zo nodig confronterend.Ik ga je niet vertellen wat je moet doen. Ik denk juist met je mee en sta naast je.Daarom beloof ik ook geen quickfixes, wel een blijvende verandering.

Ontdek het zelf

Trekken we samen de zwaarden tegen jouw draken? Hier lees je alles over mijn programma.

 • 1972 - GEBOREN IN ZUID AFRIKA

  Ik ben trots op mijn achtergrond. De mindset in mijn familie vormde mij en heeft ook nu nog een grote invloed in mijn leven.

 • KONINKLIJKE MILITAIRE SCHOOL & LANDMACHT

  Opgeven is geen optie. Dat is de grootste les uit deze intensieve periode. Ik was als onderofficierverantwoordelijk voor het welzijn en ontwikkeling van manschappen. Mijn tijd in Bosnië maakte enorme indruk. De kameraadschap die hier ontstond, ervaarde ik nergens anders in het werk.

 • POLITIE ACADEMIE & HOOFDAGENT

  De jaren bij de politie brachten mij onmisbare mensenkennis: anticiperen op situaties, inzicht inde onvoorspelbare mens en in wat er mis kan gaan in de maatschappij. Dat coachen mij goedlag, ontdekte ik tijdens het begeleiden van politiestudenten.

 • THEoLOGIE & LEERGANG EXCELLENT COACHEN

  Tijdens mijn politietijd begon ik met de studie Theologie. Vakken als psychologie, filosofie en pastoraat gaven mij nog beter inzicht in de mens en hoe je kunt helpen door naast iemand te staan. De leergang excellent coachen gaf verdieping op identiteit, missie en droom.

 • 2012 - BEDRIJF WILLIAM MEISTER

  De start van mijn eigen bedrijf. Ik geloof dat je door het ondernemerschap echt kunt groeien als mens en ook van betekenis kunt zijn voor een ander en voor deze wereld. Dat vraagt de juiste mindset en lef om je draken te verslaan.

 • KLANT: JUMBO TRAINER

  Draken verslaan doe ik met en voor ondernemers. Bij Jumbo trainde ik personeel in de formule en het dna van Jumbo. Van ondernemer, filiaalmanager en kader tot en met de hulpkrachten van de supermarktketen. Nu help ik draken verslaan bij het ontwikkelen van leiderschap en het realiseren van gedrags- en cultuurverandering.

Wat mijn klanten zeggen