Mastermindprogramma RISE

RISE TRANSFORMATIE PROGRAMMA

Je bent met ondernemen begonnen omdat je verlangde naar vrijheid. 

Waar is de vrijheid gebleven om: 

  • Zelf te bepalen wat je doet en hoe je het doet
  • Je eigen tarief durven vragen
  • Doen waarvan jij blij van wordt
  • Je eigen geluid te laten horen
  • Tijd genoeg te hebben om te genieten.  

Als je heel eerlijk bent neem je opdrachten aan omdat ze geld opleveren en loslaten en je hart volgen is op dit moment lastig voor je. Je denkt te kiezen voor zekerheid, maar tegen welke prijs?

Dat verlangen dat jij nu ervaart, noem ik het verlangen naar een ‘soul-based business’, een onderneming in overeenstemming met wie jij bent. Een onderneming die jou het gevoel geeft dat je in je kracht staat en dat je ertoe doet. Daar kan ik je bij helpen!

VERSLA JE DRAKEN

Als businessmentor en drakendoder help ik je je huidige onderneming te transformeren zodat je geluk ervaart in plaats van stress. Ik help je die verbinding met jezelf terug te vinden, zodat jij weer in je bestemming kunt leven. Je zult merken dat je, als je in deze energie gaat zitten, je een enorme transformatie door gaat maken.

Je zult zien dat het allemaal naar je toe gaat komen:

  •  Vrijheid 
  • De juiste klanten
  • Genieten
  • Het tarief die je echt wil voor je werk
  • Zingeving in je leven en onderneming

Ik ga je helpen duidelijk te krijgen waar je nu staat, wat je écht wil en wat ervoor nodig is om daar te komen. Deze soul clarity, zoals ik het noem, zorgt ervoor dat je zowel in je leven als in je onderneming meer in een flow gaat komen.

TIJD VOOR ACTIE   

Voor jou heb ik een uniek programma ontwikkeld, namelijk: Rise Mastermind. Dit programma bestaat uit zowel een-op-een coaching als coaching in een groep, waarbij de synergie van de groep je enorm vooruit kan helpen. Je werkt samen met ondernemers die allemaal hetzelfde willen als jij! 

Wil je het anders, wil je transformatie vraag een vrijblijvend en gratis strategie gesprek met mij aan om te kijken of dit wat voor je is. Vul het formulier onder de video in en ik neem zsm contact met je op. 

William Meister Rise Programma

HET RISE PROGRAMMA – WAT IS HET?

Een-op-een coaching

Je hebt gedurende het jaar zes een-op-een coachsessies met mij persoonlijk. Hierin gaan we aan de slag met mijn Deepstep methode. De kracht van het programma zit in de manier waarop we werken. Omdat tijd schaars is, gaan we deze zo effectief mogelijk gebruiken. De sessies vinden via Zoom plaats en worden opgenomen, zodat je het gesprek op ieder moment weer kunt terugkijken. Natuurlijk mag je tussen de sessies door altijd vragen stellen via de mail.  

Live Mastermind dagen

Op deze dagen (zes in totaal) ontmoeten we elkaar en behandelen we bepaalde thema’s. Deze thema’s helpen je verder in het vormgeven van je ‘’nieuwe’’ onderneming. De onderneming die jou dient! Het is een zeer effectieve manier om verder te komen. 

Digitale Leeromgeving DEEPSTEPS™

Naast de live dagen en een-op-een coaching kun je in je eigen tijd en in je eigen tempo alle belangrijke thema's in het jaartraject behandelen. 

Zoals ik net al zei, tijd is schaars. Ik respecteer jouw tijd en de mijne en door deze combinatie van online en offline begeleiding heb ik het Rise traject zo effectief mogelijk gemaakt. Het traject is zo ontwikkeld dat er een proces op gang komt, zodat jij kunt transformeren! It is time to Rise and shine to greatness!

Gesprek aanvragen

Ik behandel je gegevens vanzelfsprekend zorgvuldig en deze worden nooit aan derden verstrekt. Ik neem uitsluitend contact met je op voor het plannen van het gesprek. Voor meer info zie het Privacystatement.

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben? 

Stuur me een mail met je idee en de datum. Ik neem binnen twee dagen contact met je op om je event te bespreken.