Mastermindprogramma RISE

Jaarprogramma Rise | William Meister

Rise transformatie programma

Wanneer je een onderneming hebt, is het belangrijk dat je doet wat je echt wilt. Dit klinkt misschien als het intrappen van een open deur, maar ik weet zeker dat er heel veel ondernemers zijn waarbij dat niet (meer) het geval is. Het is belangrijk dat je onderneming jou dient, in plaats van andersom. Zeg eens eerlijk, hoe is dat bij jou? 

 

Laat me de nu waarschijnlijk pijnlijke stilte in je hoofd onderbreken. Ik durf te beweren dat toen je begon met ondernemen, je precies wist wat je wilde. Je wist vast precies waar je naar verlangde. Je ging voor vrijheid en je wilde zelf bepalen met wie je wilde werken en voor welk tarief. Jouw onderneming was in het begin een verlengstuk van jou als persoon en je leefde in je bestemming. Jij volgde je droom! Waar is die droom nu? Hoe vrij ben je nog? 


 Tijd voor actie

Als je nu nog steeds leest, is de kans groot dat je je realiseert dat het tijd is voor actie. Het is tijd om dat knagende stemmetje – die stem die ik nu aanspreek en confronteer – serieus te nemen. Ergens op de weg naar vrijheid heb je een verkeerde afslag genomen. Welke is dat geweest? Die van financiële zekerheid? Ik ken die weg, ik heb die verkeerde afslag net zo hard genomen. Of is het zo dat er draken op je pad zijn gekomen? Welke draken dat ook zijn, het wordt tijd om ze te verslaan. Samen met mij. Pas op, dit vergt moed! Het kan namelijk best lastig zijn om je hart te volgen en je onderneming om te gooien. Je gaat moedige besluiten moeten nemen en harde gevechten met je draken aan moeten gaan. Mijn RISE programma kan je daarbij helpen. 

Versla je draken 

Laten we een begin maken door te kijken naar welke draken er op je pad zijn, of welke afslag jij wellicht hebt gemist. Draken zie ik als obstakels, belemmerende gedachten die je tegenhouden om het leven te leiden en de onderneming te hebben die je écht graag wilt. Om je draken te identificeren, kijk je dus naar wat jou tegenhoudt. 


Dit kunnen bijvoorbeeld de volgende punten zijn:

·     Je denkt niet dat je het kunt/verdient om je onderneming naar je eigen wensen in te richten;

·     Je vindt het lastig te geloven dat je echt genoeg kunt verdienen met de onderneming die jij graag wilt;

·     Je durft niet het tarief te vragen dat je graag wilt;

·     Je durft geen nee te zeggen tegen bepaalde klussen, omdat je nu een bepaalde mate van (financiële) zekerheid hebt;

·     Je vergelijkt je met anderen en dit maakt je onzeker.

 

Komt iets daarvan je bekend voor? Of zelfs meerdere punten? Het RISE programma is daar precies voor bedoeld. Je gaat ermee aan de slag en begint aan een reis van transformatie. Je verslaat je draken en (her)ontdekt wat je nu eigenlijk echt wilt. Lees snel verder om te kijken wat het is en of het bij jou past!

Het RISE programma – Wat is het?

 

Een-op-een coaching

Je hebt gedurende het jaar zes een-op-een coachsessies met mij persoonlijk. Hierin gaan we aan de slag met mijn Deepsteptmmethode. De kracht van het programma zit in de manier waarop we werken. Omdat tijd schaars is, gaan we deze zo effectief mogelijk gebruiken. De sessies vinden via Zoom plaats en worden opgenomen, zodat je het gesprek op ieder moment weer kunt terugkijken. Natuurlijk mag je tussen de sessies door altijd vragen stellen via de mail. 

 

Groepssessies

Naast de individuele sessies, hebben we ook sessies in een groep. In deze groep kun je met elkaar sparren, delen en feedback geven en ontvangen. In zo’n groepssessie ontstaat synergie! Het is ontzettend fijn om jouw ervaringen te delen. Anderen vechten immers net zo hard tegen hun draken, hierin is niemand alleen.

 

Online leeromgeving

Tijdens het traject word je ondersteund met een online leeromgeving. Hierin kun jij in je eigen tempo de lessen volgen, herhalen en verdiepen voor jezelf. Tijdens (en na) de lessen kun je vragen stellen en feedback ontvangen, om zo verder te groeien en moedige keuzes te kunnen maken! 


Live Mastermind dagen

Op deze dagen (vier in totaal) ontmoeten we elkaar en behandelen we bepaalde thema’s. Deze thema’s helpen je verder in het vormgeven van je ‘’nieuwe’’ onderneming. De onderneming die jou dient! Het is een zeer effectieve manier om verder te komen. Ben jij er klaar voor om geïnspireerd te worden?

 

Digitale Mastermind

Naast de live dagen waarin we elkaar echt ontmoeten zullen we ook iedere maand een digitale ontmoeting hebben waarin er een thema behandeld wordt en waar je vragen kunt stellen. Deze meetings hebben we via Zoom en ook deze worden opgenomen; je hoeft dus nooit bang te zijn iets te missen of te vergeten! 

 Zoals ik net al zei, tijd is schaars. Ik respecteer jouw tijd en de mijne en door deze combinatie van online en offline begeleiding heb ik het Rise traject zo effectief mogelijk gemaakt. Het traject is zo ontwikkeld dat er een proces op gang komt, zodat jij kunt transformeren! It is time to Rise and shine to greatness!


Voor wie is dit programma?

Hoewel ik natuurlijk mijn Rise programma het liefst met álle ondernemers deel, is deze het meest geschikt voor ondernemers op het creatieve vlak die al minimaal vier jaar ondernemen. Daarnaast zijn de volgende aspecten belangrijk:

 

·     Je wilt ondernemersvrijheid! Geen freelance gevangenschap meer;

·     Je hebt het verlangen om in je bestemming te gaan leven, je hebt een duidelijke droom;

·     Je wilt je volledige potentieel benutten;

·     Je wilt je eigen klanten kiezen;

·     Je wilt je eigen tarief bepalen;

·     Je wilt van betekenis zijn in deze wereld met je leven en onderneming;

·     Je wilt je eigen diensten ontwerpen en inzetten.

 

Ben je enthousiast en wil je mijn Rise programma volgen?

Om het traject zo effectief mogelijk te laten verlopen, is het van belang dat je mijn ideale klant bent. Als je dat bent, kan ik je het beste helpen en begeleiden en boek jij de beste resultaten. Na een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter leren kennen, laat ik je weten of je wordt toegelaten tot het Rise programma. 

 

Dus …

 

Herken jij je in mijn verhaal? Heb je een afslag gemist of zitten er draken op je pad? Word je enthousiast van wat ik te bieden heb? Vraag nu gratis en vrijblijvend een strategiegesprek met mij aan, voor een voorproefje! Je gaat gegarandeerd iets leren, dus pak deze gratis kans! Vul het formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Rise and shine!