Mastermindprogramma RISE

Ben jij klaar voor een nieuwe Realiteit in je ONDERNEMING?

Ondernemen is de beste keus die je kunt maken. Als ondernemer heb je een goed inkomen, vrijheid om je eigen tijd in te delen en plezier in werk en leven. Tenminste, zo zag je het voor je. Voel je juist stress, onbalans en heb je helemaal niet zo’n goede opbrengst? Dan is het tijd voor actie.

Meer verdienen in minder tijd

Je opbrengst vergroten en minder hard werken. Dat is de oplossing. Of voelt het verlangen naar meer geld, rijkdom en succes niet goed? Ik noem die gedachte een draak. Een draak die jou tegenhoudt om echt tot bloei te komen. 

Bekijk het eens anders

Als je te weinig verdient en veel werkt, kom je niet tot je recht en ontplooi je je talenten onvoldoende. Meer verdienen maakt je leven makkelijker, geeft meer keuzemogelijkheden en helpt je alles uit het leven te halen wat erin zit. Sterker nog, je kunt echt van betekenis zijn voor deze wereld. 

Mindset: versla je draken

Draken zoals ik niet omschreef belemmeren ons in onze groei. Als ondernemer en als bedrijf. En kosten je uiteindelijk het plezier in ondernemen. Om deze draken voorgoed te verslaan ontwikkelde ik het RISE-programma voor succesvol ondernemers. 

Start met RISE

Na een jaar samen met andere ondernemers in dit mastermindprogramma onderneem je weer met plezier. Je verdient in minder tijd meer en houdt tijd over voor je geliefden. Je krijgt weer tijd om op een kameel door de woestijn te trekken of je te storten in het uitgaansleven van New York. Je bedrijf ondersteunt je levensstijl. Omdat jij je draken versloeg en de juiste mindset creëerde. 

Werken met methode Deepsteps

In het RISE-programma werken we met een methode die ik zelf ontwikkelde: Deepsteps. Deep staat voor Discover, Examine, Explore en Pursue. We ontdekken welke draken je tegenhouden om te ondernemen en leven zoals jij dat wilt. Je verkent welke business en doelgroep het beste bij je past. En wat je moet aanpassen. Je leert naar jezelf kijken en creëert tijdens het programma een andere mindset. Je jaagt jouw doelen na en verwezenlijkt ze. 

Een jaar lang coaching

Het volledige traject duurt een jaar. Waarom zo lang? Ik heb samen met ondernemers ervaren dat een jaar nodig is om verandering te realiseren. Het is voor mij belangrijk dat jij je doel bereikt en vasthoudt. Uiteindelijk ben jij zelf verantwoordelijk voor de uitkomst. Ik beloof je geen quickfixes, maar wel blijvende verandering in je leven. 

In een groep succesvolle ondernemers

Tijdens het jaartraject ontvang je van mij individuele coaching en begeleiding. Ook maak je deel uit van een mastermindgroep. Allemaal succesvolle ondernemers die ook hun draken willen verslaan, goed willen verdienen en tijd overhouden voor andere leuke dingen.  

Waaruit bestaat het programma?

In het jaartraject hebben we 5 individuele coachingsessies. Elke maand ontvang je minstens 1 online les waarmee je aan de slag gaat in je eigen online leeromgeving. Elke maand log je in voor een livesessie. Vier keer in het jaar bezoek je een live dag waarin je met de andere ondernemers in jouw mastermindgroep. Hier ervaar je de kracht van de groep. Samen brainstormen, delen en onderwerpen bespreken is het krachtigste wat je kunt doen.

Je kan me altijd vragenmailen en feedback vragen aan mij persoonlijk, maar ook aan de groep waarmee je in een gesloten Facebook-groep zit. 

Werkt mijn aanpak voor jou? Check het:

 • Je bent meer dan vier jaar ondernemer.
 • Je vergelijkt jezelf met andere succesvolle ondernemers en voelt je klein.
 • Je voelt niet de vrijheid en de voldoening die bij ondernemerschap horen.
 • Je volgt verschillende business-experts en weet dat het anders kan.
 • Je deed trainingen en seminars, maar een blijvende verandering heb je nog niet gerealiseerd.
 • Je baalt dat je niet verder komt en wil dit jaar echt verandering.
 • Je vindt het een verrijking met andere ondernemers te sparren.
 • Je wilt je draken herkennen en nu eindelijk verslaan.

Het RISE-programma samengevat

 • 5 individuele coachingsessie, waarvan een bij de start om jouw wensen en verwachtingen samen helder te maken
 • Maandelijkse lessen in je eigen online leeromgeving
 • Vier live-dagen met de ondernemers in jouw mastermindgroep
 • Gesloten online community met jouw mastermindgroep waarin je ervaringen kunt delen en elkaar motiveert en inspireert
 • Je kunt me altijd mailen en persoonlijke feedback vragen.

Pas jij in de mastermindgroep?