spreken

Spreker op jouw event


Jeanet Wolf, eigenaar Lifestyle of Business over William die voor LSOB een aantal spreekbeurten en trainingen verzorgde. 

‘Een dromenjager & drakendoder. Wat is dat nou William?‘

Heb je even? Want daarmee kan ik wel een avond vullen. Of twee.

Inspireren doe ik graag. En vaak.

Een groot deel van mijn rol als coach is luisteren, inspireren en activeren. En dat doe ik ook met groepen. Over verschillende onderwerpen.

Zomaar een greep uit de mogelijkheden:

  • Je mindset als groeimiddel
  • Ondernemerschap - wat als het even niet gaat?
  • Onderdernemerschap - van binnen uit ondernemen
  • Ontwikkel veerkracht, dromen als brandstof

Of misschien heb je zelf een idee waarom je een drakendoder op je event wilt uitnodigen. Vraag het en we maken samen een mooi programma dat past bij jouw bezoekers. 

Oh ja, verwacht geen spektakel

Ik laat mijn harnas en mijn zwaard thuis. Maar ik geef je wel een boeiende avond die je aan het denken zet. Ben je er klaar voor?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben? 

Stuur me een mail met je idee en de datum: contact@williammeister.nl. Ik neem binnen twee dagen contact met je op om je event te bespreken.

Wat klanten zeggen

Zorginitiatief de Bosk

Zorginitiatief de Bosk

Damaris de Jong Algemeen Directeur, 19 feb 2019

William is een aangenaam persoon met een ruime levenservaring en een heldere, eerlijke kijk op mensen.  

De sessies die hij met ons team deed, zorgde voor meer begrip onderling. Met de tips die we kregen signaleren we onderlinge spanningen veel eerder en kunnen we ze snel aanpakken. 

Inmiddels hebben we een mooi traject afgelegd. Resultaat? Een beter idee over de visie en missie en een aantal praktische handvatten om doelgericht je bedrijf en je leven vorm te geven. William beschikt over een breed pakket aan oefeningen om tot de kern te komen. Hij is een ervaren coach, daagt je uit, komt tot de kern en analyseert scherp. Daarnaast is William gewoon een erg fijne vent. 

Wij kunnen niet anders dan William van harte aanbevelen aan iedereen, die binnen zijn leven en bedrijf bewuster en doelgerichter wil leven. 

 

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben? 

Stuur me een mail met je idee en de datum. Ik neem binnen twee dagen contact met je op om je event te bespreken.